News Flash:

Tort cu smantana ca in Bucovina

10 Mai 2011
6553 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu smantana ca la bucovina
Ingrediente: Foi: 3 pahare faina 200 g. unt 100 g. zahar (se poate folosi zaharina) 50 g. nuci rasnite 1 ou intreg (albus si galbenus) zahar vanilat Din asta se fac 4 foi si se coc pe rand. Ultima foaie (dupa ce e coapta) e lasata in forma Umplutura: 300 g. smantana proaspata 300 g. nuci rasnite 1 pahar zahar vanilie Preparare: Se amesteca, se imparte in 3, se umple in forma dupa ce foile s-au racit si se lasa la racoare pana in ziua urmatoare, ca sa se intareasca si sa se poata scoate pe o tava de tort. Gustul cel mai bun il capata abia dupa 4-5 zile. Pentru cei care cu rabdare. Atunci se intampla una dintre minunile chimiei culinare: crema de smantana si nuci se transforma in ceva nou, cu un gust cu totul diferit si mult mai fin decat nucile sau smantana ne-ar face sa banuim.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana unt vodca bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1395 viz    0 com
2816 viz    0 com
1699 viz    0 com
2936 viz    0 com
6230 viz    0 com
1550 viz    0 com
3791 viz    0 com
1662 viz    0 com
2010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018540 (s)