News Flash:

Tort cu portocala si ananas

19 Septembrie 2013
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
10 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
1 plic praf de copt

Pentru crema:
frisca lichida
o portocala
ananas din compot

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care s-a adaugat praful de copt. Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 minute.

Frisca lichida se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga portocala si ananasul taiate marunt in zeama de compot se adauga esenta de rom si se insiropeaza blatul.

Se scoate blatul din cuptor, se lasa la racit si se taie in 3 bucati. Apoi se insiropeaza fiecare parte si se adauga crema. Se orneaza dupa preferinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025704 (s)