News Flash:

Tort cu piersici si banane

20 Iulie 2011
2447 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu piersici si banane
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 1 borcan de compot de piersici 2 banane Pentru crema: 3 oua 3 linguri de faina 3 linguri de zahar 2 pahare cu lapte 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de unt Mod de preparare: Se amesteca ouale cu faina si zaharul si se toarna usor laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de unt. Intr-o tava sau vas de iena se asaza un rad de piscoturi, care se insiropeaza cu zeama de la compotul de piersici. Se toarna apoi un strat de crema de vanilie, apoi se asaza inca un rand de piscoturi si se insiropeaza. Se orneaza cu banane si piersici taiate felii subtiri. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1573 viz    0 com
2517 viz    0 com
6953 viz    1 com
1052 viz    0 com
4376 viz    1 com
2041 viz    0 com
1198 viz    0 com
3374 viz    0 com
1882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019536 (s)