News Flash:

Tort cu piersici si banane

20 Iulie 2011
2123 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu piersici si banane
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 1 borcan de compot de piersici 2 banane Pentru crema: 3 oua 3 linguri de faina 3 linguri de zahar 2 pahare cu lapte 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de unt Mod de preparare: Se amesteca ouale cu faina si zaharul si se toarna usor laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de unt. Intr-o tava sau vas de iena se asaza un rad de piscoturi, care se insiropeaza cu zeama de la compotul de piersici. Se toarna apoi un strat de crema de vanilie, apoi se asaza inca un rand de piscoturi si se insiropeaza. Se orneaza cu banane si piersici taiate felii subtiri. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1436 viz    0 com
2113 viz    0 com
6357 viz    1 com
951 viz    0 com
4166 viz    1 com
1903 viz    0 com
1056 viz    0 com
3143 viz    0 com
1727 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023134 (s)