News Flash:

Tort cu piersici si banane

20 Iulie 2011
2241 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort cu piersici si banane
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 1 borcan de compot de piersici 2 banane Pentru crema: 3 oua 3 linguri de faina 3 linguri de zahar 2 pahare cu lapte 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de unt Mod de preparare: Se amesteca ouale cu faina si zaharul si se toarna usor laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de unt. Intr-o tava sau vas de iena se asaza un rad de piscoturi, care se insiropeaza cu zeama de la compotul de piersici. Se toarna apoi un strat de crema de vanilie, apoi se asaza inca un rand de piscoturi si se insiropeaza. Se orneaza cu banane si piersici taiate felii subtiri. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
2192 viz    0 com
6546 viz    1 com
995 viz    0 com
4250 viz    1 com
1950 viz    0 com
1101 viz    0 com
3223 viz    0 com
1773 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020462 (s)