News Flash:

Tort cu oua de Pasti

18 Aprilie 2012
2401 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu oua de Pasti
Ingrediente:

150 g fulgi de nuca de cocos
200 g zahar
125 g unt moale
4 oua
3 lingurite coaja de portocala
160 g faina
ousoare colorate
1 pliculet praf de copt
2 linguri suc proaspat de portocale
zahar pudra

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 160 grade. Intr-un bol punem zaharul, untul si coaja de portocala si amstecam cu un mixer timp de 4 minute. Incorporam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare aditie. Incorporam fulgii de cocos si sucul. Tapetam o tava rotunda de tort cu hartie de copt. Turnam aluatul in forma pregatita si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca si apoi decoram tortuletul cu ousoarele colorate si zahar pudra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar unt oua faina ousoare colorate zahar pudra tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023829 (s)