News Flash:

Tort cu nuci si ciocolata

24 Mai 2013
8709 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

6 oua
320 g zahar
130 g ciocolata
200 g faina

Pentru crema:

150 g nuci
200 g zahar
4 galbenusuri
1 plic de zahar vanilat
lamaie
coniac

Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu galbenusurile, adauga si ciocolata data pe razatoare si faina, apoi pune si galbenusurile batute spuma. Tapeteza o forma de tort cu hartie de copt, toarna compozitia si pune-o la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 15-20 de minute. Dupa ce se raceste taie blatul in trei foi.

Pentru crema, amesteca zaharul cu galbenusurile, coaja rasa si zeama de la lamaie si coniacul si incalzeste apoi compozitia la bain-marie, pana cand se leaga bine. Adauga apoi nucile si amesteca bine pana obtii o crema spumoasa, apoi umple foile cu aceasta crema.
Tortul de ciocolata cu nuca se serveste rece, decorat cu fructe sau orice alte ingrediente care iti plac.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat ciocolata crema zahar vanilat foc mic bain-marie crema spumoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024971 (s)