News Flash:

Tort cu nuca

5 Mai 2011
2725 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu nuca
Ingrediente: Blat: 10 oua, 10 linguri zahar, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, 6 linguri nuca macinata Crema: 500 ml lapte 2 pachete praf de budinca de vanilie 8 linguri zahar 200 gr ciocolata menaj 1 esenta de rom 500 ml frisca lichida 50 gr nuca macinata Mod de preparare: Se face un blat de cacao din 10 oua, 10 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao si 6 linguri de nuca macinata. Blatul se taie in 3 straturi care se insiropeaza CREMA: 500ml lapte, 2 pachete praf de budinca de vanilie, 8 linguri de zahar se fierb pe foc pana se ingroasa apoi se ia de pa foc si se adauga 200 gr ciocolata de menaj se amesteca pana se topeste bine ciocolata apoi se lasa la racit si cand e rece se pune 1 esenta de rom. 500 ml frisca lichida se bate cu mixerul pana se ingroasa apoi se adauga treptat in crema de budinca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vodca bors castane banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2165 viz    0 com
1416 viz    0 com
3497 viz    0 com
5116 viz    0 com
2530 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013300 (s)