News Flash:

Tort cu mascarpone si zmeura

20 Decembrie 2011
4747 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu mascarpone si zmeura
Ingrediente:

1 pachet piscoturi
250 g mascarpone
500 g zmeura
200 g afine
300 g smantana
1 pachet foi gelatina
1 plic tort gelee
3 linguri de zahar brun

Mod de preparare:

Zaharul si zmeura se pun intr-o cratita, la foc potrivit. Cand se topeste zaharul se ia de pe aragaz si se pune gelatina, apoi se lasa la racit. Piscoturile se pun intr-o forma cu fund detasabil.
Crema mascarpone se amesteca cu piureul de zmeura racit si cu smantana, obtinandu-se un amestec omogen. Crema rezultata se toarna in forma de tort si se baga in frigider pentru aproximativ 2 ore. Dupa aceea se decoreaza cu afine si zmeura si se pregateste jeleul. Se amesteca sucul se fructe cu praful din plic si se toarna peste fructe. La final se da iarasi la frigider, pentru a se inchega bine.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piscoturi mascarpone zmeura afine smantana foi gelatina tort gelee
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2193 viz    0 com
1315 viz    0 com
1333 viz    0 com
2293 viz    0 com
3320 viz    0 com
1912 viz    0 com
2402 viz    0 com
2612 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018267 (s)