News Flash:

Tort cu frisca, nuca si ciocolata

7 Ianuarie 2014
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 oua
5 linguri zahar
3 linguri faina
150 g nuci macinate
1 sticluta esenta de rom

Pentru crema:
900 ml frisca lichida
2 plicuri intaritor frisca
100 g zahar pudra
150 g nuca macinata

Pentru ornat:
100 frisca
50 g miez de nuca
1 plic glazura de ciocolata

Mod de preparare:

Blat: Separam ouale, batem albusurile spuma, adaugam zaharul si un praf de sare. Adaugam galbenusurile unul cate unul, esenta si nuca macinata. Turnam compozitia intr-o tava rotunda pe hartie de copt si coacem 30-40 min in cuptorul incalzit in prealabil. Lasam sa se raceasca apoi in taiam pe orizontala in 2.

Crema. Batem frisca cu zaharul pudra si cu nuca macinata.

Asezam pe un platou o parte de blat, apoi crema, apoi o parte de blat, apoi crema si il imbracam si pe margine. Apoi il ornam cu frisca si cu nuca si cu glazura de ciocolata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1325 viz    0 com
1600 viz    0 com
975 viz    0 com
1511 viz    0 com
2414 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026778 (s)