News Flash:

Tort cu crema de portocale

31 Mai 2011
1830 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu crema de portocale
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 lg zahar 4 lg faina 3 lg cacao coaja rasa de portocala Pentru crema: 600 ml frisca 150 gr zahar pudra 2 portocale Pentru sirop: 3 portocale 70 ml apa Mod de preparare: Batem albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja de portocala. Luam o spatula si incorporam cu miscari usoare faina amestecata cu cacao. Se coace la foc domol intr-o tava pt tort tapetata cu hartie pergament. Dupa ce s-a racit, blatul se taie in trei parti. Crema: Pregatim un piure din portocala si zahar si zahar (la blender). Batem frisca pana se intareste bine, peste care adaugam piureul de portocala si amestecam pana se intareste din nou. Sirop: Din cele 3 portocale fara coaja pregatim un piure la blender si diluam cu apa. Cu acest sirop insiropam fiecare foaie de blat, peste care asezam un strat generos de crema si continuam asa pana cand terminam. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3794 viz    0 com
3130 viz    0 com
4937 viz    0 com
1529 viz    0 com
1105 viz    0 com
1203 viz    1 com
1868 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1842 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017535 (s)