News Flash:

Tort cu crema de cacao si alune

8 Septembrie 2011
9032 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu crema de cacao si alune
Ingrediente: 8-10 albusuri 300 gr de zahar 150 gr de unt 150 gr de faina zeama de lamaie Pentru crema: 4 linguri cu zahar un praf de vanilie 200 gr de alune 50 gr cacao o bucatica de unt Mod de preparare: Intr-un vas incapator se freaca 150 gr de unt cu 300 gr de zahar, se adauga 150 gr de faina si zeama de lamaie. Se amesteca bine, apoi se pune albusul batut spuma. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu putin unt si se coace blatul in jur de o ora. Dupa ce s-a racit, se taie in trei si se umple cu crema. Intr-o craticioara se pun 4 linguri cu zahar, 2-3 linguri cu apa, vanilie si cacao. Se amesteca pe foc mic, iar cand s-a ingrosat, se iau 3 linguri din aceasta crema si se pun pe o farfurioara (pentru ornat), restul incorporandu-se in 200 gr de unt. Se adauga alunele si se amesteca bine. Se glaseaza cu cele 3 linguri de crema oprite. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://retetedulci.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crma nutella unt pasta tahini
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1900 viz    0 com
4851 viz    0 com
3967 viz    0 com
2964 viz    0 com
1862 viz    0 com
2979 viz    0 com
1115 viz    0 com
2316 viz    0 com
1743 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019833 (s)