News Flash:

Tort cu crema de branza si cocos

6 Februarie 2013
2883 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
350 gr faina
300 gr unt
400 gr zahar
10 ml extract de vanilie
10 ml extract de migdale
1 lingurita praf de copt
200 ml lapte
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
120 gr nuca cocos
un praf de sare
 
Pentru glazura:

400 gr crema de branza
100 gr unt
180 gr nuca de cocos
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita extract de migdale
450 gr zahar pudra
 
Mod de preparare:

Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o crema pufoasa. Adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Incorporeaza apoi esentele. Amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea si adauga treptat peste crema. Dupa ce ai incorporat toata faina adauga laptele si nuca de cocos. Toarna compozitia intr-o tava si da la cuptor pentru 60 de minute. Pentru glazura amesteca toate ingredientele intr-un bol. Cand blatul s-a racit, taie-l in doua parti egale si unge-l cu crema. Decoreaza apoi tortul cu nuca de cocos.
Tortul cu nuca de cocos se serveste la temperatura camerei, alaturi de un pahar cu sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina unt zahar lapte nuca cocos glazura zahar pudra crema pufoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2234 viz    0 com
6040 viz    0 com
2919 viz    0 com
1473 viz    0 com
2538 viz    0 com
1539 viz    0 com
2555 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034167 (s)