News Flash:

Tort cu crema de branza si cocos

6 Februarie 2013
2984 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

5 oua
350 gr faina
300 gr unt
400 gr zahar
10 ml extract de vanilie
10 ml extract de migdale
1 lingurita praf de copt
200 ml lapte
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
120 gr nuca cocos
un praf de sare
 
Pentru glazura:

400 gr crema de branza
100 gr unt
180 gr nuca de cocos
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita extract de migdale
450 gr zahar pudra
 
Mod de preparare:

Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o crema pufoasa. Adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Incorporeaza apoi esentele. Amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea si adauga treptat peste crema. Dupa ce ai incorporat toata faina adauga laptele si nuca de cocos. Toarna compozitia intr-o tava si da la cuptor pentru 60 de minute. Pentru glazura amesteca toate ingredientele intr-un bol. Cand blatul s-a racit, taie-l in doua parti egale si unge-l cu crema. Decoreaza apoi tortul cu nuca de cocos.
Tortul cu nuca de cocos se serveste la temperatura camerei, alaturi de un pahar cu sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina unt zahar lapte nuca cocos glazura zahar pudra crema pufoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2287 viz    0 com
6107 viz    0 com
2968 viz    0 com
1514 viz    0 com
2575 viz    0 com
1580 viz    0 com
2641 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026098 (s)