News Flash:

Tort cu cirese

31 Martie 2011
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu cirese
Mod de preparare al acestei retete de prajituri: Zaharul se freaca cu ouale si bicarbonatul, pana cand devine spumos, apoi se adauga laptele si faina. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt, se presara ciresele fara samburi si se coace timp de 40 de minute, intai la foc mare, apoi la foc mic. Se poate manca si cald si rece. Ingredientele acestei retete de prajitura: 150 g faina 500 g cirese, 130 g zahar, 3 oua, 200 ml lapte, un varf de cutit de bicarbonat si unt sau margarina pentru uns.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coacaze
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3019 viz    0 com
1525 viz    0 com
2005 viz    0 com
5691 viz    0 com
1667 viz    0 com
1536 viz    0 com
4220 viz    0 com
1320 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012242 (s)