News Flash:

Tort cu cirese

31 Martie 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort cu cirese
Mod de preparare al acestei retete de prajituri: Zaharul se freaca cu ouale si bicarbonatul, pana cand devine spumos, apoi se adauga laptele si faina. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt, se presara ciresele fara samburi si se coace timp de 40 de minute, intai la foc mare, apoi la foc mic. Se poate manca si cald si rece. Ingredientele acestei retete de prajitura: 150 g faina 500 g cirese, 130 g zahar, 3 oua, 200 ml lapte, un varf de cutit de bicarbonat si unt sau margarina pentru uns.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coacaze
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2949 viz    0 com
1449 viz    0 com
1936 viz    0 com
5630 viz    0 com
1612 viz    0 com
1423 viz    0 com
4166 viz    0 com
1275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013107 (s)