News Flash:

Tort cu cirese

31 Martie 2011
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort cu cirese
Mod de preparare al acestei retete de prajituri: Zaharul se freaca cu ouale si bicarbonatul, pana cand devine spumos, apoi se adauga laptele si faina. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt, se presara ciresele fara samburi si se coace timp de 40 de minute, intai la foc mare, apoi la foc mic. Se poate manca si cald si rece. Ingredientele acestei retete de prajitura: 150 g faina 500 g cirese, 130 g zahar, 3 oua, 200 ml lapte, un varf de cutit de bicarbonat si unt sau margarina pentru uns.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coacaze
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3231 viz    0 com
1715 viz    0 com
2213 viz    0 com
5861 viz    0 com
1821 viz    0 com
1707 viz    0 com
4409 viz    0 com
1456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016356 (s)