News Flash:

Tort cu ciocolata si zmeura

11 Februarie 2013
11383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 gr faina
100 gr cacao
100 gr iaurt
200 gr unt
200 gr zahar brun
50 gr gem de zmeura
3 oua
40 gr unt
50 gr ciocolata neagra
 
Mod de preparare:
 
Incalzeste cuptorul la 160 de grade. Unge cu unt o forma rotunda . Intr-un bol amesteca faina cu cacaoa si zaharul brun. Adauga si gemul de zmeura, iaurtul, ouale si untul topit.
Toarna compozitia intr-o tava in forma de inima si da la cuptor pentru 70 de minute. Lasa apoi sa se raceasca. Intr-o cratita pe foc amesteca ciocolata neagra cu 40 gr unt. Lasa pe foc pana se topeste. Ia de pe foc si mai amesteca pana sosul se ingroasa putin. Toarna apoi glazura peste tort si orneaza-l cu doua inimioare din ciocolata.
Tortul cu ciocolata se poate servi alaturi de o cupa cu inghetata de vanilie si zmeura proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua ciocolata amaruie zahar unt bezele zahar pudra cuptor platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4547 viz    0 com
1976 viz    0 com
2610 viz    0 com
1723 viz    0 com
1730 viz    0 com
1512 viz    0 com
2604 viz    0 com
1647 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031506 (s)