News Flash:

Tort cu ciocolata si arahide

22 Ianuarie 2014
1581 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr crema de ciocolata Nutella (sau Finetti)
350 gr biscuiti Petit Beurre
250 gr arahide (alune sau nuci)
150 ml lapte caldut
40 ml peltea (sau zeama de la orice dulceata, dupa preferinta)
80 gr ciocolata alba razuita

Mod de preparare:

Biscuitii se rup bucati (nu foarte mici). Pelteaua (sau zeama de dulceata) se amesteca cu laptele caldut, turnand cate putin lapte peste peltea si amestecand circular (compozitia se poate taia).
Compozitia se toarna treptat peste biscuiti si se amesteca. Peste acestea se pun alunele maruntite si ciocolata. Toata compozitia se amesteca foarte bine si se pune in forma dorita dupa care se orneaza cu ciocolata alba razuita.
Tortul se tine la frigider pentru 5-6 ore, de preferat se lasa peste noapte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

torturi bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1854 viz    0 com
7172 viz    0 com
3451 viz    0 com
1321 viz    0 com
1747 viz    0 com
2551 viz    0 com
1771 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028172 (s)