News Flash:

Tort cu cacao - Usor de facut

3 Martie 2016
3690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr zahar
cca 400 gr cacao
1 lingurita jumatate praf de copt
1 lingurita jumatate bicarbonat de sodiu
putina sare
2 oua
230 ml lapte
100 ml ulei
2 lingurite vanilie
230 gr apa clocotinda

Pentru decor:
12 linguri unt moale
230 gr cacao
400 gr zahar
150 ml lapte
2 lingurite esenta vanilie

Mod de preparare:

1. Amesteca primele 6 ingrediente. Omogenizeaza.
2. Adauga ouale, laptele, uleiul si vanilia. Omogenizeaza.
3. Toarna treptat apa clocotinda si amesteca foarte bine.
4. Unge cu putin unt si presara faina in doua tavi.
5. Imparte compozitia in cele doua tavi si baga totul in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute.
6. Scoate blaturile din cuptor si lasa-le la racit vreun sfert de ora in tavi, apoi muta-le pe niste gratare.

Compozitie cu cacao:
7. Mixeaza untul cu un sfert din zaharul pudra.
8. Pune un sfert din lapte si vanilia. Omogenizeaza.
9. Pune un sfert din cacao si omogenizeaza. Procedeaza asa pana la final.
10. Intinde un sfert din compozitie pe un blat.
11. Acopera cu al doilea blat si decoreaza tortul cu restul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort cacao blat tort tort ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024903 (s)