News Flash:

Tort cu branza si cacao - Uite cat de simplu e de preparat si ce pufos poate sa-ti iasa!

22 Septembrie 2016
8461 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
120 gr faina
1 praf de copt
cateva linguri de cacao pudra
120 gr zahar
putina sare
4 oua
2 plicuri zahar vanilinat

Pentru crema:
1 plic zahar vanilinat
200 gr branza de vaci
100 gr zahar
250 gr smantana semidegresata

Mod de preparare:

Aluat:
1. Mixeaza ouale cu zaharul.
2. Amesteca faina cu praful de copt, zaharul vanilinat si sarea. Omogenizeaza.
3. Adauga treptat mixul cu faina peste oua. Omogenizeaza. Vei obtine un aluat cu densitate medie.
4. Tapeteaza o tava cu hartie pergament, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.

Crema:
5. Mixeaza cu blendetul branza cu zaharul simplu si zaharul vanilinat.
6. Adauga smantana. Continua sa mixezi pana cand obtii o compozitie omogena.

Asamblare:
7. Dupa ce blatul s-a racit, injumatateste-l pe orizontala.
8. Pune un blat pe un platou. Intinde jumatate din crema pe el.
9. Acopera cu al doilea blat. Pune si restul de crema.
10. Presara cacaoa uniform.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort simplu tort pufos tort cacao blat pufos blat tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1859 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023668 (s)