News Flash:

Tort cu ananas

25 Februarie 2014
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g mix pentru tort de lamaie
300 g de mandarine conservate
1/2 ceasca de smantana
4 oua
1 pachet de budinca de vanilie instant
600 g de ananas conservat
250 g frisca

Mod de preparare:

Intr-un bol mare, amesteca mixul pentru tort, mandarinele cu suc cu tot, smantana si ouale pana cand compozitia devine cremoasa. Unge si presara cu faina o tava si aseaza compozitia in ea. Pune-o la cuptorul preincalzit la 175 de grade si las-o la copt 25-30 de minute. Poti verifica daca este coapta folosind o scobitoare.

Amesteca ananasul cu mixul de budinca intr-un bol mediu si adauga si frisca si continua sa mesteci pana cand crema se omogenizeaza. Acopera blatul cu aceasta crema si pune tortul la racit pentru cateva ore.
Tortul cu lamaie si buninca poate fi decorat cu coaja de lime, pentru intensificarea gustului proaspat. Poti servi acest desert aromat alaturi de o ceasca de ceai rooibos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tort tort ananas tort lamaie tort budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1099 viz    0 com
1801 viz    0 com
2127 viz    0 com
3104 viz    0 com
3193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028527 (s)