News Flash:

Tort cu amaretto

16 Octombrie 2013
1996 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 g zahar
350 g ciocolata cu 60% cacao
50 g amaretto
4 oua

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la bain-marie si se amesteca cu amaretto, cand s-a topit se da deoparte sa se raceasca, se separa ouale, galbenusurile se bat bine pina se albesc si se face o crema, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana devin lucioase.
In compozitia de ciocolata adugam pe rand biscuiti pisati, apoi galbenusurile si in trei reprize albusurile batute  spuma.

Se tapeteaza o forma de tort cu unt, se pune hartie de copt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor incins la 180 grade - 40 min, dupa care se opreste cuptorul si se lasa in continuare in cuptor timp de o ora. Se serveste cu frisca, sos de fructe de padure, crema mascarpone.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8501 viz    0 com
2071 viz    0 com
2931 viz    0 com
2357 viz    0 com
5043 viz    0 com
2608 viz    0 com
1372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028722 (s)