News Flash:

Tort cu amaretto

16 Octombrie 2013
1934 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g zahar
350 g ciocolata cu 60% cacao
50 g amaretto
4 oua

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la bain-marie si se amesteca cu amaretto, cand s-a topit se da deoparte sa se raceasca, se separa ouale, galbenusurile se bat bine pina se albesc si se face o crema, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana devin lucioase.
In compozitia de ciocolata adugam pe rand biscuiti pisati, apoi galbenusurile si in trei reprize albusurile batute  spuma.

Se tapeteaza o forma de tort cu unt, se pune hartie de copt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor incins la 180 grade - 40 min, dupa care se opreste cuptorul si se lasa in continuare in cuptor timp de o ora. Se serveste cu frisca, sos de fructe de padure, crema mascarpone.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8435 viz    0 com
2020 viz    0 com
2864 viz    0 com
2317 viz    0 com
4998 viz    0 com
2549 viz    0 com
1340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028904 (s)