News Flash:

Tort cu afine

8 Februarie 2013
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr faina
1 lingura cacao
200 gr unt
3 lingurite extract de vanilie
1 lingura praf de copt
350 gr zahar
4 oua
1/2 lingurita sare
200 ml lapte
250 gr crema de branza
700 gr afine
600 gr zahar pudra
 
Mod de preparare:

Amesteca faina, cacaoa, praful de copt si sarea intr-un bol. Mixeaza 100 gr de unt, pana cand devine cremos. Adauga treptat zaharul si amesteca pana obtii o crema omogena. Incorporeaza pe rand si ouale, mixand compozitia foarte bine. Adauga apoi si vanilia. Treptat, incorporeaza amestecul de faina pregatit mai devreme si laptele. Cand ai obtinut un aluat cremos, adauga afinele si apoi toarna toata compozitia intr-o tava.

Adauga tava la cuptorul incins pentru 40 de minute. Cand este gata, lasa aluatul sa se raceasca complet. Pentru crema, bate mai intai untul cu crema de branza si vanilia. Incorporeaza apoi zaharul pudra. Taie blatul in doua felii si unge-le cu aceasta crema.
Tortul cu afine si crema de branza se serveste cu fructe proaspete si un pahar cu vin alb sau cu sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cacao unt zahar oua sare lapte afine zahar pudra bol crema omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1733 viz    0 com
1515 viz    0 com
2609 viz    0 com
1650 viz    0 com
1959 viz    0 com
2426 viz    0 com
2235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026500 (s)