News Flash:

Tort crema de fructe

31 Martie 2011
4208 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort crema de fructe
Mod de preparare: Se fierbe un sos besamel din faina si lapte, se ia de pe foc, se adauga imediat zaharul, iar cand s-a racit, si untul. Se amesteca cu telul fructele taiate marunt in crema si se ung blaturile. Se imbraca tortul in frisca sau gelatina si se orneaza cu fructe. Se pune la loc rece. Ingrediente: 1 pachet de blat de piscot cu 8 foi, 200 ml lapte, 2 linguri de faina, 100 g zahar, 150 g unt, 300 g fructe curatate si taiate marunt; deasupra, frisca sau jeleu de coacaze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool lapte banana ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1301 viz    0 com
1220 viz    0 com
1560 viz    0 com
1401 viz    0 com
1919 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013135 (s)