News Flash:

Tort crema de fructe

31 Martie 2011
4155 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tort crema de fructe
Mod de preparare: Se fierbe un sos besamel din faina si lapte, se ia de pe foc, se adauga imediat zaharul, iar cand s-a racit, si untul. Se amesteca cu telul fructele taiate marunt in crema si se ung blaturile. Se imbraca tortul in frisca sau gelatina si se orneaza cu fructe. Se pune la loc rece. Ingrediente: 1 pachet de blat de piscot cu 8 foi, 200 ml lapte, 2 linguri de faina, 100 g zahar, 150 g unt, 300 g fructe curatate si taiate marunt; deasupra, frisca sau jeleu de coacaze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alcool lapte banana ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1268 viz    0 com
1187 viz    0 com
1501 viz    0 com
1367 viz    0 com
1869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012850 (s)