News Flash:

Tort crema de fructe

31 Martie 2011
4025 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort crema de fructe
Mod de preparare:

Se fierbe un sos besamel din faina si lapte, se ia de pe foc, se adauga imediat zaharul, iar cand s-a racit, si untul.
Se amesteca cu telul fructele taiate marunt in crema si se ung blaturile. Se imbraca tortul in frisca sau gelatina si se orneaza cu fructe.
Se pune la loc rece.

Ingrediente:

1 pachet de blat de piscot cu 8 foi,
200 ml lapte,
2 linguri de faina,
100 g zahar,
150 g unt,
300 g fructe curatate si taiate marunt;
deasupra, frisca sau jeleu de coacaze.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alcool lapte banana ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1196 viz    0 com
1081 viz    0 com
1357 viz    0 com
1252 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015898 (s)