News Flash:

Tort Barbie

14 Mai 2012
5218 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort Barbie
Ingrediente:

Pentru blat:


Blatul tortului este din cacao si un blat cu vanilie, crema de piersici si crema de ciocolata alba cu afine, imbracat in fondant.

Pentru crema de piersici:

250 ml suc de piersici (sucul in care sunt conservate piersicile)
300 gr piersici de la borcan din comert
2 linguri zahar
300 gr frisca
30 gr amidon
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Se dizolva amidonul in 75-80 gr din cantitatea totala de suc, iar restul sucului se pune pe foc mic impreuna cu zaharul. Cand zaharul este topit, iar sucul incepe sa bolboroseasca il turnam peste amidon, amestecam rapid (se va intari imediat aproape) si il mai punem pe foc cateva minute avand grija sa amestecam mereu. Obtinem un fel de crema semitransparenta. Adaugam in crema calda piersicile taiate marunt si se amesteca. Se lasa crema sa se raceasca apoi se adauga in frisca batuta.
Tort Barbie pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao fondant piersici zahar frisca amidon zahar vanilat crema calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1434 viz    0 com
1669 viz    0 com
2696 viz    0 com
3145 viz    0 com
2897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033990 (s)