News Flash:

Ton cu pastai si naut

14 Martie 2013
1839 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g pastai de fasole verde
40 g parmezan ras
2 salote medii (sau 2 cepe rosii mici), tocate marunt
2 ardei iuti (chili) copti, curatati de seminte si tocati marunt
1 catel de usturoi tocat marunt
200 g naut fiert (din conserva)
3 linguri maioneza
1 lingurita paprika
250 g ton la conserva (in ulei) scurs si maruntit
2 linguri otet de vin
rucola pentru decor
8 felii de paine
sare

Mod de preparare:

Fierbe fasolea in apa cu sare pana cand se inmoaie usor. Scurge-o si clateste-o cu apa rece. Intr-un bol amesteca fasolea fiarta, salotele tocate, ardeii iuti, nautul si usturoiul. Pregateste un dressing din maioneza, otetul de vin si paprika pe care sa o adaugi peste legume, amestecand bine. Pe farfuriile in care vei servi salata aseaza la baza un pat de rucola, imparte amestecul pregatit anterior si pune deasupra bucatele de ton. Serveste salata cu felii de paine presarate cu parmezan ras si incalzite la cuptor timp de 2 minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras salote ardei iuti naut fiert maioneza paprika rucola paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013492 (s)