News Flash:

Ton cu pasta wasabi

30 Ianuarie 2013
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600-700 g file ton
1 lingura pasta wasabi
3 lingurite susan negru
3 lingurite susan alb
1 lingura ulei de masline
1 lingurita ghimbir ras
1 lingurita suc de lamaie
3 lingurite ulei de avocado
sare
piper

Mod preparare:
 
Curata pestele foarte bine, apoi unge-l cu uleiul de masline si pasta de wasabi. Tavaleste fileul de ton printr-un amestec de susan negru si susan alb, apoi asaza-l intr-o tava termorezistenta, unsa cu putin unt. Lasa pestele la cuptor, la foc mic, circa 20 de minute. Intre timp, pregateste un dressing din ulei de avocado, suc de lamaie, ghimbir ras, sare si piper. Asaza fileul de ton pe un platou, apoi stropeste-l cu dressingul preparat anterior.

Serveste preparatul cald, alaturi de o salata simpla din verdeturi. Poti servi alaturi un pahar de vin alb, demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file ton pasta wasabi susan negru susan alb ghimbir ras sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2310 viz    0 com
2384 viz    0 com
2767 viz    0 com
1747 viz    0 com
4816 viz    0 com
2054 viz    0 com
2394 viz    0 com
13463 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020857 (s)