News Flash:

Ton cu legume la cuptor

7 Septembrie 2012
2525 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g ton
2 linguri ulei de masline
1 morcov
1 praz taiat rondele
telina tocata
800 g fasole cannellini (din conserva)
400 g rosii in bulion
200 ml supa de pui
1 lingura mustar dijon
50 g firimituri de paine
1 lingura patrunjel tocat
1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Se incinge o lingura de ulei intr-un vas la foc mediu. se caleste morcovul, prazul si telina timp de 10 minute. se adauga rosiile, fasolea si supa si se lasa la fiert aproximativ 10 minute, dupa care se adauga si mustarul. Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem 3 castronele termorezistente (sau vase de lut). Intr-o tigaie incinge uleiul ramas si prajim un pic tonul pe fiecare parte. In vasele pregatite punem un strat de fasole, unul de ton apoi restul de fasole deasupra. Amestecam firimiturile cu usturoi si o lingura de ulei si presaram. Bagam vasele 20 de minute la cuptor. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ton morcov praz telina fasole cannellini mustar dijon patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2323 viz    0 com
1744 viz    0 com
6738 viz    0 com
2846 viz    0 com
1323 viz    0 com
4342 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020328 (s)