News Flash:

Ton cu fasole si ceapa

10 Iunie 2013
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 fileu de ton
5 linguri de ulei de masline
2 catel de usturoi
200 g fasole boabe
3 cepe micute
2-3 frunze de cimbru
2 frunze de ceapa verde
1 frunza de rozmarin
sare
piper boabe

Mod de preparare:

Taie marunt frunzele de cimbru, ceapa verde, rozmarinul si un catel de usturoi si amesteca-le cu cateva boabe de piper si 2 linguri de ulei de masline. Adauga in acest amestec si tonul si acopera vasul cu o folie de aluminiu si lasa-l la marinat cel putin 2 ore.
Taie ceapa julien si caleste-o putin. Spala fasolea boabe si caleste-o si pe ea cu 1 catel de usturoi zdrobit, aproximativ 5 minute si asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Scoate tonul din marinata si prajeste-l cateva secunde pe ambele parti.
Fileul de ton se serveste pe pat de ceapa, alaturi de fasolea boabe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi fasole boabe piper boabe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015417 (s)