News Flash:

Ton conservat in ulei

18 Octombrie 2011
2411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ton conservat in ulei
Ingrediente: 750 g ton proaspat (sau congelat), taiat bucati 1 l ulei de masline extravirgin 125 g sare Mod de preparare: Tonul se fierbe n apa cu sare timp de 1h 30 minute. Se scurge apoi si se usuca bine, cu ajutorul unor prosoape absorbante. Se lasa sa stea 12 h. Intre timp, se sterilizeaza 2 borcane de ½ l. Se indeparteaza pielea de pe ton, iar carnea se desface in bucati si se asaza in borcanele sterilizate. Se acopera cu ulei si se inchid ermetic. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


icre conserve retete vegetariene sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2858 viz    0 com
1072 viz    0 com
2126 viz    0 com
1650 viz    0 com
3664 viz    0 com
1962 viz    0 com
1122 viz    0 com
1000 viz    0 com
5097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019581 (s)