News Flash:

Tom Yum Kung

17 Octombrie 2011
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Tom Yum Kung
Ingrediente: 10 creveti de marime mijlocie 200 g ciuperci conserva 2 linguri fish sauce 2 catei usturoi 2 lemon grass 5 frunze kaffir lime 2 linguri zeama de lamaie 5 rosii mici 5 ardei iuti mici 2 linguri pasta chilli 3 cesti supa Mod de preparare: Crevetii se curata si se cresteaza pe lung. Se curata usturoiul, frunzele de lamai, kaffir lime si apoi ciupercile, dupa care se taie in bucati. Se pun lemon grass si kaffir lime intr-un vas cu supa pe foc pentru 3 minute, se adauga crevetii, ciupercile, rosiile si se tin pe foc pana s-au inmuiat crevetii. Se adauga pasta de chilli, fish sauce, ardeii iuti, sucul de lamaie si se amesteca cu grija. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata iceberg ciuperci lemon grass pasta chilli nuca dovlecel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
1705 viz    0 com
1112 viz    0 com
1661 viz    0 com
1068 viz    0 com
1467 viz    0 com
1524 viz    0 com
1580 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018265 (s)