News Flash:

Tofu picant

4 Mai 2011
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Tofu picant1
Ingrediente: 250 gr tofu 2 catei usturoi 3 fire ceapa verde 1 ardei iute rosu 1 varf cutit ghimbir pudra 1-2 linguri sos de soia 1/2 lingurita ulei de susan ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Daca tofu este in saramura, se scurge bine, se pune intre servetele de hartie cu o greutate deasupra si se lasa cateva ore la frigider (sau chiar peste noapte). Se taie apoi cubulete. 2. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste tofu pe toate partile, pana prinde o crusta rumena si crocanta. Se scoate pe servetele de hartie sa se absoarba excesul de grasime. 3. Intr-o craticioara se incing 2 linguri de ulei si se calesc cca 30 secunde cateii de usturoi striviti. Se adauga ceapa si ardeiul iute taiat rondele si se caleste totul inca 30 secunde. 4. Se condimenteaza cu ghimbir si se stinge cu sosul de soia. Se adauga imediat si cubuletele de tofu. Se amesteca pana tofu absoarbe sosul. 5. Se adauga uleiul de susan si se amesteca bine. 6. Se scoate pe o farfurioara. 7. Se poate servi simplu ca aperitiv sau cu orez fiert ca fel principal.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei iute nuca almette
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2440 viz    0 com
2976 viz    0 com
1839 viz    0 com
2632 viz    0 com
3092 viz    0 com
1003 viz    0 com
3451 viz    0 com
3487 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018603 (s)