News Flash:

Tofu cu ciuperci si foi de orez

19 Aprilie 2013
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g tofu tare
60 ml ulei de masline
2 catei de usturoi tocati marunt
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita sos de soia
350 g spanac
200-220 g ciuperci shiitake (fara codite), feliate
4 cepe verzi tocate
½ legatura menta
½ legatura coriandru
6 foi de orez (diamentrul 20cm)

Mod de preparare:
 
Taie tofu in felii subtiri si preseaza-le intre servetele de hartie. Amesteca 2 linguri din uleiul de masline cu usturoiul, uleiul de susan si sos de soia intr-un bol larg. Inmoaie feliile de tofu in acest amestec astfel incat sa fie acoperite bine.

Incinge 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste feliile de tofu timp de 15 minutes. Dupa ce se racesc feliaza-le in betisoare subtiri. Unge o tigaie cu o lingura de ulei de masline si caleste ciupercile timp de 5 minute pana cand se inmoaie.
Inmoaie o foaie de orez in apa fierbinte pana cand devine usor maleabila. Pune in ea parti egale de spanac, tofu si ciuperci, presara coriandru si menta. Infasoara totul in foaia de orez. Repeta operatiunea cu restul ingredientelor ramase pana cand obtii 6 pachetele. Le poti servi cu un sos de citrice.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tofu tare ciuperci shiitake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2553 viz    0 com
932 viz    0 com
2268 viz    0 com
2470 viz    0 com
1980 viz    0 com
1283 viz    0 com
3658 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1944 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019830 (s)