News Flash:

Tocmai scoase din cuptor! Usor crocante, rumene, numai bune de pus in farfurie - Aperitiv cu cascaval si rosii

31 Martie 2017
10725 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g cascaval ras
6 felii branza topita
10-12 felii salam uscat
2 rosii
4 linguri lapte
2 linguri ciuperci feliate
4 painici cu seminte
20 g unt

Mod de preparare:

1. Painile se taie felii nu mai groase de un deget latime si apoi se trec rapid prin lapte. Forma de cuptor se unge cu unt si se asaza feliile umezite.
2. Branza topita se taie in patru si apoi fiecare bucatica se asaza deasupra unei felii de paine. Urmeaza cate o felie de rosie, 2-3 felioare de ciuperci bine scurse, una-doua felioare de salam.

Citeste si Secretul la mini pizza de casa e foarte simplu. Daca stiam cum sa le fac, sigur imi ieseau si mie asa. RETETA mai jos

3. Se presara cu cascaval ras, cate o lingurita rasa pentru fiecare felie de paine si apoi se dau la cuptor pentru 15 minute.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mini pizza aperitiv pizza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015577 (s)