News Flash:

Tochitura dobrogeana cu sos

4 Ianuarie 2012
4225 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tochitura dobrogeana cu sos
Aceasta reteta de Tochitura dobrogeana cu sos ne este recomandata de Craita.

Ingrediente:

1 kg carne de porc
 50 ml ulei
 2 foi de dafin
 10 – 15 boabe de piper
 2 cani cu apa
 1 pahar cu vin rosu
 3 linguri pasta de rosii
 1 capatana usturoi
 sare
 boia de ardei
 piper macinat

Mod de preparare:

Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, piper, boia si cimbru, dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute.
Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ochiuri si branza rasa.

Citeste si Tochitura de pui.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Tochitura_dobrogeana_cu_sos1
ulei apa vin rosu usturoi sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)