News Flash:

Tochitura dobrogeana

8 Septembrie 2011
2459 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tochitura dobrogeana
Ingrediente: 1 kg carne de porc 250 g telemea de oaie 50 ml ulei 1 foaie de dafin 4 oua cateva boabe de piper 2 cani de apa 3 linguri de pasta de rosii 1 pahar de vin rosu 1 capatana de usturoi boia de ardei dulce sau picanta sare Mod de preparare: Carnea se spala bine si se toaca foarte marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se pun cele doua cani de apa, foaia de dafin si piperul boabe. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, boia dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute. Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ou ochi, branza rasa si, dupa preferinta, cu muraturi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macris praz oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1909 viz    0 com
6467 viz    0 com
1988 viz    0 com
2150 viz    0 com
2748 viz    0 com
1111 viz    0 com
1178 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019455 (s)