News Flash:

Tochitura dobrogeana

8 Septembrie 2011
2523 Vizualizari | 0 Comentarii
Tochitura dobrogeana
Ingrediente: 1 kg carne de porc 250 g telemea de oaie 50 ml ulei 1 foaie de dafin 4 oua cateva boabe de piper 2 cani de apa 3 linguri de pasta de rosii 1 pahar de vin rosu 1 capatana de usturoi boia de ardei dulce sau picanta sare Mod de preparare: Carnea se spala bine si se toaca foarte marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se pun cele doua cani de apa, foaia de dafin si piperul boabe. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, se potriveste de sare, boia dupa gustul fiecaruia. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute. Se serveste fierbinte alaturi de mamaliguta calda, ou ochi, branza rasa si, dupa preferinta, cu muraturi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macris praz oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1959 viz    0 com
6625 viz    0 com
2050 viz    0 com
2212 viz    0 com
2797 viz    0 com
1167 viz    0 com
1237 viz    0 com
1241 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013907 (s)