News Flash:

Tochitura de pui

16 Mai 2011
6779 Vizualizari | 0 Comentarii
Tochitura de pui
Ingrediente: 500 g pipote si inimi de pui 500 g piept pui 700 g ficatei 700 g carnati 6-7 catei de usturoi 2 linguri bulion condimente 1 ceasca de ulei Mod de preparare: Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute puneti carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati  condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan aluat condimente bulion aripioare pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1301 viz    0 com
1992 viz    0 com
2515 viz    0 com
2858 viz    0 com
1099 viz    0 com
1936 viz    0 com
1168 viz    0 com
1188 viz    0 com
1380 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019567 (s)