News Flash:

Tochitura de pui

16 Mai 2011
6257 Vizualizari | 0 Comentarii
Tochitura de pui
Ingrediente: 500 g pipote si inimi de pui 500 g piept pui 700 g ficatei 700 g carnati 6-7 catei de usturoi 2 linguri bulion condimente 1 ceasca de ulei Mod de preparare: Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute puneti carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati  condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan aluat condimente bulion aripioare pui
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1200 viz    0 com
1866 viz    0 com
2374 viz    0 com
2719 viz    0 com
981 viz    0 com
1776 viz    0 com
1092 viz    0 com
1084 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018187 (s)