News Flash:

Tochitura de porc cu mamaliguta

6 Noiembrie 2013
3100 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ceafa de porc
piept de pui
carnati proaspeti
carnati afumati
sunca afumata
2 pahare cu vin
1 pahar cu suc de rosii
sare
piper
cimbru
usturoi
mamaliguta

Mod de preparare:

Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul, se acopera si se fierbe la foc mic pana scade. Se adauga sucul de rosii si condimente, dupa gust, si se amesteca. Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca, iar la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt. Tochitura cu carne de porc si pui se serveste cu mamaliguta.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1572 viz    0 com
1949 viz    0 com
2267 viz    0 com
843 viz    0 com
3873 viz    0 com
2133 viz    0 com
1763 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1921 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020137 (s)