News Flash:

Tochitura de porc

20 Februarie 2014
2015 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne de porc (eu am folosit pulpa)
1 ceapa medie
2 catei usturoi
1 ardei kapia
1 morcov mic
2 lingurite pasta curry verde (optional)
200 gr vin rosu
1 lingura rasa de faina
2 linguri pasta de tomate
apa
sare si piper dupa gust
3-4 linguri ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Carnea se taie in bucati mici si se pune in uleiul incins intr-o cratita pana se rumeneste usor. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, ardeiul taiat fasii mici, morcovul taiat rondele. Se lasa se se inmoaie legumele, amestecand continuu, apoi se adauga vinul. Se da in vreo 2-3 clocote pana cand se formeaza un sos apoi se pune pasta de tomate, faina se dizolva in max 200 gr apa rece si se toarna in oala. Cand incepe sa se ingroase, se adauga sare, piper si pasta de curry. Daca vi se pare prea groasa compozitia, mai adaugati apa si lasati sa dea in 2-3 clocote. Se opreste focul, si se lasa cateva minute cu capacul acoperit. Am servit in bol de mamaliguta.

Tochitura de porc recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tochitura tochitura porc retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1382 viz    0 com
1064 viz    0 com
1931 viz    0 com
1321 viz    0 com
1095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019130 (s)