News Flash:

Tochitura de ficatei de pui cu afumatura

18 Ianuarie 2016
3106 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 caserole de ficatei de pui
5 carnaciori oltenesti
o bucata de kaiser (8 cm)
pasta de tomate
sare
piper

Mod de preparare:

Taiem carnatii cam de 2-3 cm la fel si kaiserul. Le calim in putin ulei. Adaugam ficatul de pui. Pentru un gust fin, se tine ficatul in apa rece, la frigider, pentru a iesi tot sangele din el, recomandabil a schimba apa de cel putin doua ori. Rezultatul este pe masura asta numai in cazul in care nu gasiti ficatei proaspeti cu culoarea frumoasa.
Prajim si ficatul pana isi schimba putin culoarea si adaugam o cana de apa fierbinte. Lasam sa se intrepatrunda aromele si sa mai fiarba, dupa care adaugam pasta de tomate. Pentru a nu se intari ficatul, este recomandat a se sara la final. Mai lasam putin sa fiarba dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper. Sa aveti pofta!
De regula, tochitura de pui se face cu piept de pui, insa este o reteta adaptata dupa cea cu organe de porc, mai bine zis o reteta proprie, pentru care GARANTEZ!!! A se servi cu mamaliguta, ou ochi si putina branza rasa!

Reteta ne este propusa de Raluca Ghinescu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tochitura reteta reteta ficatei tochitura ficatei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1616 viz    0 com
1349 viz    0 com
1263 viz    0 com
1908 viz    0 com
2989 viz    3 com
2266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019004 (s)