News Flash:

Tochitura de ficatei de pui cu afumatura

18 Ianuarie 2016
2420 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 caserole de ficatei de pui
5 carnaciori oltenesti
o bucata de kaiser (8 cm)
pasta de tomate
sare
piper

Mod de preparare:

Taiem carnatii cam de 2-3 cm la fel si kaiserul. Le calim in putin ulei. Adaugam ficatul de pui. Pentru un gust fin, se tine ficatul in apa rece, la frigider, pentru a iesi tot sangele din el, recomandabil a schimba apa de cel putin doua ori. Rezultatul este pe masura asta numai in cazul in care nu gasiti ficatei proaspeti cu culoarea frumoasa.
Prajim si ficatul pana isi schimba putin culoarea si adaugam o cana de apa fierbinte. Lasam sa se intrepatrunda aromele si sa mai fiarba, dupa care adaugam pasta de tomate. Pentru a nu se intari ficatul, este recomandat a se sara la final. Mai lasam putin sa fiarba dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper. Sa aveti pofta!
De regula, tochitura de pui se face cu piept de pui, insa este o reteta adaptata dupa cea cu organe de porc, mai bine zis o reteta proprie, pentru care GARANTEZ!!! A se servi cu mamaliguta, ou ochi si putina branza rasa!

Reteta ne este propusa de Raluca Ghinescu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tochitura reteta reteta ficatei tochitura ficatei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1489 viz    0 com
1150 viz    0 com
1142 viz    0 com
1762 viz    0 com
2080 viz    3 com
1916 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013807 (s)