News Flash:

Tocanita la cuptor cu carnaciori si cartofi

19 Februarie 2016
2921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carnaciori
cca 600 gr cartofi dati pe razatoare (storsi de zeama)
un sfert de pachet de unt (topit)
1-2 cepe tocate marunt
6 oua
100 gr branza de vaci
cca 600 gr branza cheddar, data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 190 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt o tava de copt.
3. Faramiteaza carnaciorii si soteaza-i intr-o tigaie.
4. Amesteca untul topit cu cartofii si pune mixul in tava (tapeteaza si peretii pe cat posibil).
5. Amesteca ceapa cu carnaciorii faramitati, branza cheddar, branza de vaca si ouale. Omogenizeaza si pune in tava.
6. Baga tava in cuptor pentru aproximativ 1 ora. E gata cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita cuptor tocanita cartofi carnaciori tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013189 (s)