News Flash:

Tocanita indiana cu curry

13 August 2013
1906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de masline
3 morcovi medii taiati cubulete
1 ceapa medie maruntita
150 g de orez brun
1 lingura de ghimbir taiat marunt
1 lingura de pudra de curry
sare
150 ml de supa de pui
1 conopida medie, taiata in buchetele mici
2 cutii naut la conserva
coriandru proaspat taiat marunt
iaurt degresat

Mod de preparare:

Incinge uleiul in oala si adauga morcovii si ceapa. Amesteca periodic, pana cand legumele devin fragede si rumenite. Intre timp, prepara si orezul, conform indicatiilor de pe pachet. Adauga in oala ghimbirul, pudra de curry si putina sare, lasand totul la inabusit timp de 3 minute. Adauga supa de pui, acopera si lasa sa dea in clocot.
Pune apoi conopida si nautul, amesteca legumele timp de 5 minute, pana se fragezesc foarte bine. La final, combina iaurtul degresat cu coriandrul si toarna-l in sos.
Tocanita indiana cu curry se serveste cu garnitura de orez fiert si cateva linguri de iaurt deasupra, dupa preferinte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa medie orez brun conopida medie iaurt degresat oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5715 viz    0 com
1450 viz    0 com
2751 viz    0 com
1463 viz    0 com
2173 viz    0 com
1530 viz    0 com
1503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014043 (s)