News Flash:

Tocanita din inimi de pui

4 Mai 2016
11664 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de inimi de pui
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1 ardei verde
2 rosii
1 lingurita boia dulce
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Spala si taie inimile in doua.
2. Taie marunt ceapa, ardeiul gras si rosiile.
3. Caleste usor ceapa, apoi pune usturoiul maruntit si boiaua. Omogenizeaza.
4. Adauga inimile de pui. Amesteca usor. Acopera vasul cu un capac si lasa sa fiarba vreo ora. Inainte de a opri focul, potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita pui tocanita inimi mancarica inimi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1719 viz    0 com
1322 viz    0 com
1214 viz    0 com
1781 viz    0 com
2755 viz    0 com
2328 viz    0 com
2588 viz    0 com

Comentarii (1)

Tati  | #4012
O oră de fiert e foarte mult
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014584 (s)