News Flash:

Tocanita din inimi de pui

4 Mai 2016
4120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de inimi de pui
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1 ardei verde
2 rosii
1 lingurita boia dulce
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Spala si taie inimile in doua.
2. Taie marunt ceapa, ardeiul gras si rosiile.
3. Caleste usor ceapa, apoi pune usturoiul maruntit si boiaua. Omogenizeaza.
4. Adauga inimile de pui. Amesteca usor. Acopera vasul cu un capac si lasa sa fiarba vreo ora. Inainte de a opri focul, potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita pui tocanita inimi mancarica inimi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1530 viz    0 com
1191 viz    0 com
1021 viz    0 com
1483 viz    0 com
2074 viz    0 com
1899 viz    0 com
1696 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019264 (s)