News Flash:

Tocanita de vita cu vin rosu

15 Ianuarie 2012
1808 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de vita cu vin rosu
Ingrediente:

pulpa de vita (pentru 2 pers. - jumatate de kg)
2 cepe rosii
3 catei de usturoi
5 felii de bacon
un morcov
4-5 linguri ulei
1 lingurita de boia dulce
1 lingurita chimen macinat
2 rosii
2 ardei rosii
250 gr vin rosu

Mod de preparare:

Se desprinde membrana groasa de pe carnea de vita, se spala si se taie cuburi. Ceapa de taie julien si se pune la calit sub capac. Se adauga carnea si se prajeste la foc mare timp de 2-3 min.Se adauga baconul taiat fasii, sare, boia, usturoiul maruntit si chimenul macinat. Se caleste la foc mic timp de 90 min. Periodic se amesteca, iar daca nu are destula zeama se completeaza cu apa. Cand se obtine un sos gros, se adauga rosiile decojite si taiate cuburi, ardeii, morcovii taiati rotund. Cand carnea incepe sa se inmoaie, se adauga vinul rosu si se lasa la fiert. Poate fi servita cu cartofi fierti si muraturi.
Tocanita de vita cu vin rosu din imagini a fost pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Tocanita_de_vita_cu_vin_rosu1
cepe rosii usturoi bacon morcov ulei boia dulce chimen rosii ardei rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018813 (s)