News Flash:

Tocanita de vinete cu rosii si ardei grasi

28 Iulie 2016
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
putin piper
3 rosii
3 ardei grasi (de culori diferite)
1 praz
1 ceapa verde, tocata marunt
putina sare de mare
zeama de la 1/2 lamaie
4 linguri de ulei de masline
2 lingurite de miere de salcam

Mod de preparare:

1. Spala legumele foarte bine.
2. Taie vanata in cubulete mai mici.
3. Presara sare peste ele si stropeste-le cu zeama de lamaie. Lasa-le asa, deoparte, in jur de 15 minute.
4. Taie marunt ardeii grasi si rosiile.
5. Incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie.
6. Stoarce cubuletele de vanata bine si pune-le in tigaie. Lasa-le se inmoaie putin. Invarte in tigaie cu lingura de lemn.
tocanita de vinete







7. Dupa 3-4 minute transfera vanata intr-o farfurie.
8. Incinge restul de ulei si pune ceapa si prazul la rumenit.
9. Dupa 2-3 minute pune ardeii taiati marunt.
10. Dupa 4-5 minute pune si rosiile. Potriveste de sare si piper.
tocanita de vinete





11. Incorporeaza acum mierea de albine. Amesteca bine.
12. Dupa 1-2 minute pune vanata din farfurie. Amesteca in mancare cu o lingura de lemn.
tocanita de vinete






Mancarea e gata dupa cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita vinete tocanita post mancarica vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2390 viz    0 com
3248 viz    0 com
3499 viz    0 com
3040 viz    0 com
3383 viz    0 com
2709 viz    0 com
2412 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016809 (s)