News Flash:

Tocanita de vinete cu rosii

25 Mai 2016
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr vinete
2-3 linguri de ulei de masline
foarte putina sare
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita garam masala
1 lingurita curry dulce
piper negru
4-5 rosii taiate marunt
cca 60 ml lapte de cocos

Mod de preparare:

1. Feliaza vinetele, apoi taie-le cubulete.
2. Rumeneste putin ceapa in ulei incins, dupa care pune in tigaie curry, piper, sare si garam masala.
3. Dupa cateva minute adauga rosiile. Amesteca bine, pentru a se omogeniza, si adauga si vinetele
4. Toarna laptele de cocos. Daca nu ai, pune lapte semi-degresat. Mancarea e gata dupa cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita vinete reteta tocanita ghiveci legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2256 viz    0 com
1074 viz    0 com
5251 viz    0 com
1938 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013761 (s)