News Flash:

Tocanita de vinete cu rosii

25 Mai 2016
1842 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr vinete
2-3 linguri de ulei de masline
foarte putina sare
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita garam masala
1 lingurita curry dulce
piper negru
4-5 rosii taiate marunt
cca 60 ml lapte de cocos

Mod de preparare:

1. Feliaza vinetele, apoi taie-le cubulete.
2. Rumeneste putin ceapa in ulei incins, dupa care pune in tigaie curry, piper, sare si garam masala.
3. Dupa cateva minute adauga rosiile. Amesteca bine, pentru a se omogeniza, si adauga si vinetele
4. Toarna laptele de cocos. Daca nu ai, pune lapte semi-degresat. Mancarea e gata dupa cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita vinete reteta tocanita ghiveci legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2542 viz    0 com
1285 viz    0 com
1116 viz    0 com
5430 viz    0 com
2051 viz    0 com
1869 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019533 (s)