News Flash:

Tocanita de vara

9 Iunie 2014
2785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata mare
4 rosii mari
3 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde tocat
1 lingurita cu paprika
1 lingura cu chimion pisat
60 ml ulei de masline
85 ml apa
lamaie (optional)
sare

Mod de preparare:

Feliaza vanata si rumeneste-o intr-o tigaie unsa cu ulei. La final, taie-le dupa preferinta.  Opareste rosiile si curata-le de pielite si cotoare, apoi taie-le cuburi. Pune toate ingredientele (mai putin lamaia) intr-un vas cu capac, pe foc mic, vreme de 30 de minute. Amesteca ocazional. Adauga 1-2 feliute de lamaie si mai lasa sa fiarba descoperit 10 minute, pana scade sosul. Poti servi tocanita si rece.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita tocanita vara retete post retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023697 (s)