News Flash:

Tocanita de scoici

18 Mai 2011
2193 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de scoici
Ingrediente: 500g scoici proaspete (in cochilie) 1 ceasca de ceapa taiata foarte fin 2 lingurite de unt o jumatate lingurita de sare 2 cesti lapte degresat 1 lingura patrunjel verde bine tocat piper alb (un sfert de lingurita) o ceasca smantana degresata sau o ceasca lapte degresat in doua cu unt topit Mod de preparare: Intr-o cratita pentru sos prajiti ceapa in untul incins pana ce se patrunde bine. Adaugati scoicile si sarea amestecand in continuu cu lingura de lemn. Gatiti totul la foc mediu timp de 5 minute, pana vedeti ca scoicile se revarsa peste margini. Adaugati laptele, patrunjelul, piperul si smantana. Dati un clocot si ati terminat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paprika rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
1727 viz    0 com
1234 viz    0 com
1018 viz    0 com
1936 viz    0 com
3985 viz    0 com
1284 viz    0 com
1194 viz    0 com
958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013475 (s)