News Flash:

Tocanita de pui picanta

24 Iulie 2013
2142 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite de ulei de canola
1/4 ceasca ceapa tocata
3 catei de usturoi
6 pulpe de pui dezosate
2 linguri de sos de peste
1 lingurita de zahar
1 lingurita de sos de soia
1 lingurita si un sfert de sos chilli
1 lingurita de apa
1/2 lingurita de amidon de porumb
1/8 lingurita de sare
1/3 ceasca frunze de busuioc

Mod de preparare:

Incinge uleiul de canola si caleste ceapa si usturoiul pentru 30 de secunde, pana cand incepe sa miroasa. Adauga peste ceapa si carnea de pui taiata marunt si rumeneste-o 13 minute.
Separat, intr-un castron mai mic combina sosul de peste cu zaharul, sosul de soia, sosul de chilli, amidonul si sarea si amesteca bine. Toarna aceasta compozitie peste pui si mai lasa tocanita pe foc aproximativ 1 minut.
Tocanita de pui picanta se serveste calda, presarata cu frunze de busuioc si garnitura de orez sau sote de mazare si ardei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi sos chilli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5324 viz    0 com
4376 viz    0 com
2920 viz    0 com
1781 viz    0 com
1986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019724 (s)