News Flash:

Tocanita de pui cu rozmarin

12 Aprilie 2019
338 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente (4 portii):

  • 800 g piept de pui
  • 400 g ciuperci
  • 300 m vin alb
  • 0.5 lamaie
  • 2 cepe
  • ulei
  • cimbru uscat
  • rozmarin proaspat
  • sare
  • piper

:Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt si se prajeste un minut in 3-4 linguri de ulei. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune peste ceapa. Se amesteca pana se albesc bucatelele de pui si se adauga ciupercile intregi. Se stropeste totul cu vin alb, se presara sare, piper si cimbru uscat si se lasa sa fiarba 45 minute. Se pun rosiile intregi, se stropeste cu sucul de la o jumatate de lamaie si se introduce vasul in cuptor, pentru 15 minute. Se scoate din cuptor si se adauga crengute de rozmarin.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita pui tocanita rozmarin reteta tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013205 (s)