News Flash:

Tocanita de pui cu ciuperci cu orez - reteta mediteraneana

20 Ianuarie 2016
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de pui cu ciuperci cu orez - reteta mediteraneana

Ingrediente:

cca 600 gr piept de pui (taiat in bucati mai mici)
cca 75 gr faina
1/2 lingurita sare
3-4 linguri ulei de masline extravirgin
1 ceapa mare, tocata marunt
1 buc. ardei gras rosu, tocat marunt
cca 230 gr ciuperci feliate
230 gr piure de rosii
piper negru
sare de mare sau sare kosher
cca 350 ml supa de pui
230 gr orez alb

Mod de preparare tocanita de pui cu ciuperci cu orez:

1. Pune faina si putina sare intr-o farfurie.
2. Da bucatelele de carne prin mix.
3. Incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie si prajeste in ele carnea (tine doar cat sa se rumeneasca). Pune-o apoi in alta farfurie.
4. In aceeasi tigaie pune 1-2 linguri de ulei si soteaza ceapa si ardeiul rosu.
5. Dupa 5 minute pune legumele intr-o parte de vas si ciupercile in cealalta parte.
6. Soteaza ciupercile cateva minute (adauga putin ulei, daca mai trebuie), apoi amesteca totul in tigaie.
7. Dupa cateva minute potriveste de sare si omogenizeaza.
8. Adauga piureul de rosii si amesteca, apoi pune piperul, orezul si supa.
9. Lasa mancarea sa inceapa sa fiarba. Cand da in clocot, micsoreaza focul la minim.
10. Pune carnea, amesteca si acopera oala. Daca ti se pare ca orezul e prea uscat, mai pune putina apa.
Tocanita de pui cu ciuperci cu orez e gata cam in 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa orez alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018395 (s)