News Flash:

Tocanita de pui cu ceapa si cartofi

30 Mai 2019
291 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 kg piept de pui
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi in apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute.

Cand apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa in jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se poate servi cu muraturi sau salata de varza!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita pui reteta carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020079 (s)