News Flash:

Tocanita de post cu mazare

28 Ianuarie 2014
5776 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g mazare congelata
1 kg de cartofi
2 cepe
1 ardei gras rosu
3 linguri pasta de rosii
2 morcovi
marar
cimbru
boia de ardei iute afumata
sare
piper

Mod de preparare:


Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins. Cand ceapa capata o culoare aurie, adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete. Lasam la calit inca 5 minute, apoi adaugam mazarea si cartofii taiati. Presaram putin cimbru, sare, piper si boia de ardei iute afumata. Acoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac, la foc mic pana se inmoaie legumele. Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute. Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1336 viz    0 com
6278 viz    0 com
2251 viz    0 com
1682 viz    0 com
3006 viz    1 com
1544 viz    0 com
1819 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017406 (s)