News Flash:

Tocanita de porc la ceaun

1 Iulie 2016
7221 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 kg pulpa de porc, taiata in cuburi mai mare
6 cepe medii
2 ardei capere
150 gr untură
2 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
40 gr boia de ardei
1 litru apa
cateva seminte de chimen
3-4 rosii
sare
piper negru, proaspat rasnit
cativa catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Spala foarte bine carnea, sub un jet de apa rece.
2. Taie marunt cepele si ardeii capere.
3. Feliaza foarte fin usturoiul.
4. Taie in cubulete rosiile.
5. Pune untura intr-un ceaun, la foc potrivit, ca sa se topeasca.
6. Caleste in ea ceapa, apoi pune usturoiul.
7. Dupa 2-3 minute aduaga boiaua. Amesteca bine, pentru a se omogeniza.
8. Incorporeaza apoi rosiile si lasa la fiert 1-2 minute.
9. Pune apoi bucatile de carne si toarna litrul de apa.
10. Pune dafinul, piperul, chimenul si sarea. Lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita porc tocanita ceauna friptura ceaun tocana ceaun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2066 viz    0 com
1979 viz    0 com
2811 viz    0 com
2766 viz    0 com
2040 viz    0 com
24982 viz    0 com
2300 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1396
wh0cd895459 sildenafil amoxil without prescription cialis price
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012704 (s)