News Flash:

Tocanita de porc la ceaun

1 Iulie 2016
4916 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg pulpa de porc, taiata in cuburi mai mare
6 cepe medii
2 ardei capere
150 gr untură
2 frunze de dafin (proaspete sau uscate)
40 gr boia de ardei
1 litru apa
cateva seminte de chimen
3-4 rosii
sare
piper negru, proaspat rasnit
cativa catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Spala foarte bine carnea, sub un jet de apa rece.
2. Taie marunt cepele si ardeii capere.
3. Feliaza foarte fin usturoiul.
4. Taie in cubulete rosiile.
5. Pune untura intr-un ceaun, la foc potrivit, ca sa se topeasca.
6. Caleste in ea ceapa, apoi pune usturoiul.
7. Dupa 2-3 minute aduaga boiaua. Amesteca bine, pentru a se omogeniza.
8. Incorporeaza apoi rosiile si lasa la fiert 1-2 minute.
9. Pune apoi bucatile de carne si toarna litrul de apa.
10. Pune dafinul, piperul, chimenul si sarea. Lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita porc tocanita ceauna friptura ceaun tocana ceaun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1981 viz    0 com
1890 viz    0 com
2643 viz    0 com
2691 viz    0 com
1901 viz    0 com
24393 viz    0 com
2209 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1396
wh0cd895459 sildenafil amoxil without prescription cialis price
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)